Bent u klaar met uw bank? Hier volgen een aantal tips om uw bank op te fleuren!

Bent u klaar met uw bank? Hier volgen een aantal tips om uw bank op te fleuren!

Bent u uw bank een beetje zat? Of wilt u gewoon een keer iets anders doen met uw bank? Dat kan lastig zijn want er zijn zoveel mogelijkheden. Hieronder hebben wij 5 tips voor u neergezet die deze keuze voor een verandering makkelijker maken!

Kussens

Kussens kunnen een bank ontzettend opfleuren, zeker als u een bank heeft met een neutrale kleur. Kussens van imitatiebont en velours kussens zijn dé trend van dit jaar. Vind u dit soort kussens te heftig? Kies dan voor kussens met een leuke trendy print!

Schapenvacht

Heeft u een hoekbank? Dan is een schapenvacht echt iets voor u om uw bank op te fleuren! Schapenvachten zijn de laatste tijd erg populair en geven uw interieur een warme uitstraling. Ze zijn niet alleen leuk in de winter, maar een wit schapenvacht kan ook in de zomer een frisse tint geven aan uw woonkamer! Ze zijn er in verschillende kleuren en groottes.

Dekens

Dekens zijn ideaal om uw bank op te fleuren. Er zijn veel mogelijkheden met dekens omdat u ze op allerlei manieren kunt draperen over uw bank. In de winter zijn ze ook nog eens ontzettend functioneel!

Salon- en bijzettafels

Wat veel mensen vergeten is dat salon- en bijzettafels ook ontzettend belangrijk zijn bij uw bank. Als u de bank en de salontafel qua uitstraling goed op elkaar afstemt, zorgt dat voor een goede balans in uw woonkamer. Op deze manier hoeft u geen grote uitgaven te doen aan een nieuwe bank.

Bank opnieuw stofferen

Als u de bovenste tips al heeft gebruikt kan u er altijd voor kiezen om uw bank opnieuw te laten stofferen. Uw bank opnieuw laten stofferen is erg populair tegenwoordig omdat het een stuk goedkoper is dan een nieuwe bank aanschaffen. Het is ook nog eens duurzamer omdat u op deze manier uw oude bank niet weg hoeft te doen. Door onze samenwerking met Baris Meubelstoffering kunnen wij u de mogelijkheid geven om een ruim assortiment qua stoffen kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website. https://www.barismeubelstofferingen.nl/


Laat een reactie achter