Alles over verlichting en lampen! Voor welke verlichting kiest u?

Alles over verlichting en lampen! Voor welke verlichting kiest u?

De koude donkere dagen zijn aangekomen… Genoeg reden om uw huis gezellig te maken dus! Maak met verlichting uw huis warmer met de volgende tips:

1. Sfeerverlichting

Sfeerverlichting maakt uw huis warmer en gezelliger. Sfeerverlichting zorgt er verder voor dat u kan ontspannen na een lange dag werken. Zet bijvoorbeeld een tafellampje neer naast de bank en zak na een lange dag onderuit met de gezellige verlichting aan. Ga naar https://timbainterieur.nl/collections/alle-lampen voor een zorgvuldig gekozen collectie lampen. Hieronder is een prachtige tafellamp te zien die te koop is bij Timba interieur & design.

2. Functionele verlichting

Functionele verlichting is ideaal voor je woonkamer. Deze verlichting zorgt niet alleen voor meer sfeer in de donker, koude dagen maar is ook nog is ontzettend handig als je bijvoorbeeld een boek leest. Lampen die dienen voor functionele verlichting zijn vaak een eyecatcher in uw woonruimte. Hieronder is een functionele lamp te zien die ontzettend goed past bij veel woonstijlen.

3. Plafondlampen

Ga voor een stijlvolle plafondlamp! Hang boven uw eetkamertafel een kristallenplafondlamp voor meer sfeer. De glinsteringen van de lamp laten uw woonkamer stralen. Daarnaast zorgt een plafondlamp ervoor dat uw woonkamer langer lijkt. Hieronder staat een prachtige kristallenplafondlamp te koop via Timba interieur & design.

4. Natuurlijke verlichting

Naast het plaatsen van lampen in uw woonkamer zijn kaarsen ook ontzettend sfeervol. Koop een dienblad in de stijl van uw interieur en plaats er een groep kaarsen op. Brandende kaarsen zorgen ervoor dat de woonkamer warmer aanvoelt. Wie wilt dat nou niet in deze donkere dagen?

5. Bureaulamp

Een bureaulamp met een trendy design kan ontzetten leuk en functioneel zijn. Zet de lamp op de hoek van uw eetkamertafel en maak er gebruik van! Daarnaast zijn ze ontzettend makkelijk te verplaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de bureaulamp op een dressoir te zetten. Hieronder ziet u een foto van een trendy bureaulamp die past in veel interieurstijlen.

6. Wandlamp

Een wandlamp is een fijne vorm van verlichting. Een wandlamp in uw huis verlicht de donkere muren en zorgen er voor dat uw muurdecoratie (indien u die heeft) ook te zien is op een donkere avond. Hieronder ziet u een voorbeeld van een prachtige wandlamp. Deze wandlamp past overigens ook bij de bovenstaande bureaulamp.

 

 


Laat een reactie achter