De cinewall! Iets voor jou?

De cinewall! Iets voor jou?

Vandaag ga ik jullie iets vertellen over de cinewall. Maar wat is een cinewall eigenlijk? Een cinewall is een ingebouwde elektrische sfeerhaard.  De cinewall fungeert als tv- wand die je kan bevestigen aan een stevige muur.

Het is dus eigenlijk een combinatie van een haard en een televisie. Een cinewall geeft een luxe uitstraling aan jouw woonruimte, omdat de snoeren en kabels van de televisie volledig weggewerkt worden in het design. Verder kan je ook spullen bergen in de bergruimte van de cinewall waardoor jouw interieur netjes blijft.

De onderstaande afbeelding laat een voorbeeld zien van een cinewall. Een cinewall plaatsen in huis is op dit moment razend populair. De cinewall die hieronder weergeven is, is prachtig afgewerkt met links en rechts details die het interieur stoerder maken.

Kijk op Timba interieur & design voor meer informatie over de aankoop van deze cinewall.

Voordelen van een Cinewall

Een groot voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat ze bestaan in verschillende maten en afmetingen waardoor je zelf kan kiezen wat jij in jouw interieur vindt passen!

Ook kun je zelf kleuren en materialen kiezen tijdens het ontwerpen van de cinewall. Er bestaan bijvoorbeeld zwarte cinewalls, houten cinewalls noem maar op! Ze geven een luxueuze uitstraling aan jouw woonruimte en je kan er ook voor kiezen om een warmte element in de haard te laten plaatsen dat geheel werkt op elektriciteit.

Een cinewall kopen? Dat kan eenvoudig bij Timba Interieur & Design. Middels deze link kun je de verschillende opties bekijken. Prijzen zijn inclusief montage en spullen (exclusief een TV).

Een ander groot voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat hij duurzaam en energiebesparend is! Veel elektrische sfeerhaarden hebben een energielabel A.

Een elektrische sfeerhaard is meer duurzaam dan een traditionele open haard. Je levert dus een positieve bijdrage aan het milieu als u kiest voor een elektrische sfeerhaard. 

Mocht je vragen hebben? Laat het weten in de comments of mail ons: info@timbainterieur.nl. Wij reageren zo snel mogelijk. 


Laat een reactie achter