Dé kleur van 2021 - Ga mee met de trend!

Dé kleur van 2021 - Ga mee met de trend!

Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd voor verandering. Ga voor een frisse start in het nieuwe jaar met de volgende interieurtips. De kleurentrend van 2021 is een absoluut succes om jouw huis gezellig en trendy te maken.

De kleur van 2021 is Brave Ground. Flexa kwam met de kleur van 2021. Brave ground is een warme, natuurlijke en neutrale bruintint die zorgt voor balans in elke kamer. Omdat de kleur neutraal en rustig is valt hij te combineren met veel verschillende stijlen.

Houd de kleur neutraal

Wil je jouw woonkamer rustig houden? Combineer de kleur dan met wit of andere neutrale elementen. Op deze manier ontstaat er een Scandinavische interieurstijl. Een Scandinavisch interieur kan namelijk gekenmerkt worden door kalme, neutrale tinten. Het neutrale geheel zorgt voor een tijdloze woonruimte waarin je oneindig kan combineren. Hieronder is een foto te zien van een interieur met beige, neutrale kleuren.

Combineer met kleuren

Wil je tóch gaan voor meer kleur? Combineer de beigetinten dan met kleur! Het is trendy in het interieur van 2021 om de beigetinten te combineren met rood of roze. De roze tinten zorgen voor een vrolijke uitstraling! Laat je inspireren door de volgende afbeelding!

De frisse touch

De kleur Brave ground is ook ontzettend goed te combineren met blauwtinten. Zowel donkerblauw als lichtblauw. Hieronder is een voorbeeld te zien hoe Flexa de kleur Brave ground heeft gecombineerd met blauwtinten. Écht een groot succes dus! Het geeft jouw interieur een frisse uitstraling. 

Gebruik geeltinten

Geeltinten passen ook heel goed bij de kleur Brave Ground. Ga voor deze combinatie als je jouw huis warmer wilt maken. Deze kleurcombinatie haalt ook echt de zomer en lente in huis! Daarnaast maken beige en geel een woonruimte tijdloos en klassiek. Doe de kleur Brave Ground een of meerdere muren en zorg voor gele tinten in de accessoires en meubels zoals hieronder te zien is.

 


Laat een reactie achter