Herfst/winter 2020: Breng warmte in uw interieur!

Interieur & design, Interieur 2020, Interieur ideeën, Interieur stijlen -

Herfst/winter 2020: Breng warmte in uw interieur!

Vier tips voor een warmer interieur

Verlichting

Verlichting is ontzettend belangrijk in de wintermaanden. Zodra het september wordt zet ik gelijk kaarsen in m’n huis. Kaarsen zijn een bron van natuurlijke warmte. Koop een houten dienblad en zet er een aantal kaarsen op. U zal direct merken dat dit voor een warme sfeer zorgt. 

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zorgen ervoor dat uw interieur winterproof aanvoelt. Ga voor houten materialen. Denk aan een houten dienblad of een leuke mand met stukken hout erin (dit is vooral leuk als u een haard heeft in huis). Hout is ook erg leuk in uw kerstboom! Zaag zelf houten figuurtjes en hang ze in uw boom.

Kleedjes

Deze tip heb ik u al vaker gegeven, maar ik blijf het zeggen: ‘Ga voor dekentjes! Dekentjes zijn niet alleen praktisch maar als u gaat voor dekentjes van faux fur zorgt dat voor een cosy woonkamer. Drapeer ze over uw bank om uw woonkamer stijlvol te houden.

Balkon of tuin

Heeft u een balkon of tuin? Breng de warme sfeer dan ook naar buiten. Dat kan u doen door buiten sfeerverlichting op te hangen. Het is belangrijk om ook uw buitenboel winterproof te maken. Heeft u een veranda? Leg dan ook dekentjes en hout onder de veranda, dit zal zorgen voor een fijne sfeer. Zo kan u als de zon schijnt in de herfst of winter ook buiten koffie drinken onder een dekentje. Hieronder is een balkon versierd met verlichting te zien ter inspiratie.


Laat een reactie achter