Hier volgen een aantal tips waarom je moet kiezen voor wandverlichting in jouw woning!

Hier volgen een aantal tips waarom je moet kiezen voor wandverlichting in jouw woning!

Wandlampen zijn een opkomende trend op dit moment. Waarom zou je kiezen voor wandlampen? Ze zijn makkelijk te bevestigen aan de muur en ze verlichten mooie eyecatchers in je woonruimte.

Als je bijvoorbeeld een mooi schilderij aan de muur hebt, is een wandlamp een praktisch middel om deze meer aandacht te geven in de woonruimte. Wandlampen zijn er in verschillende vormen, denk aan industriële wandlampen, landelijke wandlampen en moderne wandlampen.

Daarnaast kan je een wandlamp in elke kamer van je huis bevestigen denk hierbij aan wandlampen in de badkamer of wandlampen in de keuken bijvoorbeeld. Hieronder zet ik een aantal van mijn favoriete wandlampen voor jou op een rijtje

Wandlamp industrieel

Industriële wandlampen zijn op dit moment populair. Maar wat maakt een wandlamp industrieel? Een industriële wandlamp kan bijvoorbeeld metalen details bevatten.

Ook hebben industriële wandlampen vaak uitgesproken vormen en ze hebben vaak één kleur. Hieronder is een prachtige wandlamp weergeven die te koop is bij Timba interieur & design.

Wandlamp voor buiten

Klassieke wandlampen om buiten op te hangen geven jouw tuin of balkon een chique look. Ze zorgen ervoor dat jouw tuin of balkon verlicht wordt op een mooie manier.

Deze wandlampen zijn altijd zonder snoer waardoor het geheel er moet afgewerkt uitziet. Hieronder is een prachtige zwarte wandlamp voor buiten te zien.

Wandlampen in de badkamer

Je zal het misschien niet geloven maar wandlampen in de badkamer geven jouw badkamer een fantastische, verfrissende look. Toen ik het voor het eerst hoorde, kon ik me er geen voorstelling bij maken maar ik ben helemaal om!

Wandlampen in jouw badkamer geven een frisse touch, zeker als je kiest voor wandlampen met witte kappen zoals je hieronder kunt zien.

Wandlampen naast het bed

Ik sluit deze blog af met een klassieke wandlamp, namelijk de wandlamp voor naast het bed. Je kent vast wel de wandlampen naast het bed uit hotelkamers of series op televisie, want daar zie je het wel vaker.

Ik ben er groot fan van omdat je op deze manier geen nachtlamp naast je bed hoeft te zetten waar een stekker uit loopt. Als je kiest voor een wandlamp zonder snoer zorgt dat er voor dat jouw slaapkamer er netter uitziet.


Laat een reactie achter