Interieur ideeën 2020 ‘Breng meer sfeer in uw woonkamer!'

Interieur ideeën 2020 ‘Breng meer sfeer in uw woonkamer!'

Ik begon het inrichten van mijn woonkamer met het kopen van meubels. Toen de meubels eenmaal stonden in de woonkamer miste ik iets. Er ontbrak sfeer in mijn woonkamer, meteen ging ik nadenken en op onderzoek uit.

Het waren niet de meubels die onjuist waren maar er ontbraken woonaccessoires! De meubels staan inmiddels al een aantal jaar en om tevreden te blijven met mijn meubels heb ik hier een aantal tips voor u..

 Tip 1: Verander jaarlijks het thema van uw woonkamer

Trends met betrekking tot de inrichting van uw woning veranderen door de jaren heen. Ik vind het altijd erg leuk om het thema van mijn woning om het jaar te veranderen.

Ik verander het thema meestal naar de huidige trend of de trend die volgt. De basis (de meubels) hou ik meestal hetzelfde maar in plaats daarvan verander ik een aantal accessoires. Voor tips kan u contact opnemen met ons via dit telefoonnummer +31653309962.

Tip 2: Ga voor groen en kleur

Wat ik zelf altijd ontzettend sfeervol vind zijn bloemen en planten. Op dit moment zijn droogbloemen erg populair.

Fleur uw woonkamer op met een aantal bosjes droogbloemen, stem de kleuren van de droogbloemen eventueel af op de rest van uw accessoires voor een mooi geheel!

Een groot voordeel van droogbloemen is, is dat ze een stuk langer mooi blijven dan verse bloemen.

Tip 3: Ga voor licht..

Het najaar komt er weer aan. Ik vind dat altijd de perfecte tijd om de woonkamer sfeervoller te maken door middel van licht. Ga voor een nieuwe leuke tafellamp (Tip: Tafellamp Palmboom Goud Blauw van Timba Interieur & Design), deze zorgt er direct voor dat uw woonkamer warmer aanvoelt. Wie wil dat nou niet op een regenachtige herfstdag? 

Bent u nog tevreden met uw tafellamp? Ga dan voor een nieuwe set kaarsen. Kaarsen zorgen voor warmte en sfeer en zijn er in allerlei kleuren envormen. Stem de kaarsen af op uw woonkamer voor een mooie geheel. 

De populairste kleur op dit moment: Blauw


Laat een reactie achter