Klaar met de koude, donkere dagen? Breng licht in uw huis!- Interieur advies 2021

Klaar met de koude, donkere dagen? Breng licht in uw huis!- Interieur advies 2021

Het is weer Januari en elk jaar denk ik aan het begin van het nieuwe jaar dat de lente begint. Maar dat is natuurlijk nog niet het geval! De winter is immers pas net begonnen in Nederland. Opnieuw je interieur stijlen en gaan voor lichtere kleuren is altijd een goede oplossing hiervoor. Hier volgen dan ook mijn tips om je beter te voelen door enkele veranderingen aan je interieur.

  1. Kussens met warme en lichte kleuren

In de herfst en aan het begin van de winter kies ik vaak warme kleuren in mijn interieur omdat dat heel veel sfeer in huis brengt in combinatie met brandende kaarsen. Maak je interieur aan het begin van 2021 licht en stralend! Koop kussens in lichte, pastelachtige kleuren en haal de lente alvast in huis!

  1. Een tafellamp in een lichte kleur

Ik ben dol op tafellampen in allerlei kleuren. In de herfst heb ik vaak donker getinte tafellampen in huis staan maar aan het begin van het jaar stap ik over op lichte tafellampen. Op deze manier wordt de kamer verlicht met een frisse touch. Zelf ben ik dol op de tafellamp van Timba Interieur & Design (zie hieronder).

  1. Ga voor kamerplanten

Het eerste wat er 1 januari uitgaat in mijn huis is de kerstboom.. Als de boom er eenmaal uit is voelt het huis wel erg leeg. Daarom maak ik op de eerste dagen van het jaar altijd een ritje naar een tuincentrum om een grote kamerplant te kopen om de leegte op te vullen. Ik ben dol op de Monstera deliciosa (ook wel de gatenplant genoemd) die je hieronder ziet. Ik krijg er altijd een tropisch gevoel van, en dat kan ik wel gebruiken in januari!

  1. Haal bloemen in huis!

Haal kleur in huis met een mooie vaas fleurige bloemen. Ga voor bloemen met felle kleuren en combineer ook verschillende soorten bloemen. Een vaas bloemen met felle kleuren past bij zowel een interieur met donkere tinten als een interieur met lichte tinten. Hou je niet van verse bloemen? Ga dan voor een boeket droogbloemen! Droogbloemen zijn nog steeds trendy en passen goed bij veel interieurstijlen!


Laat een reactie achter