Mooie vooruitzichten voor 2021 en een succesvolle samenwerking!

Mooie vooruitzichten voor 2021 en een succesvolle samenwerking!

Het nieuwe jaar is begonnen en we kijken weer met een frisse blik naar 2021. We hebben er ontzettend veel zin in om weer mensen blij te maken met onze interieuradviezen en producten. We zijn alweer druk bezig met het realiseren van producten die passen bij de trends van 2021! Recentelijk zijn we een samenwerking aangegaan met Annemarie van KeepOnStyling. Ze heeft ons gevonden via Instagram en omschreef de stijl van Timba interieur & design als ‘City chique met een behoorlijk glam gehalte’ dit beschouwen wij als een mooi compliment. Annemarie heeft de prachtige lampen van ons uitgekozen voor haar interieur. De lampen van Timba interieur & design zijn een mooie toevoeging aan de woonruimte van Annemarie. Hieronder is een afbeelding weergeven van de lampen in de woonkamer van Annemarie. De lampen geven het interieur een stoerdere look door het industriële karakter. De gele muur brengt meer rust in de leefruimte en dit zorgt voor een perfecte balans.

Annemarie heeft de lampen hoog opgehangen zodat de gouden binnenkant van de lampen goed te zien zijn. Op haar website https://www.keeponstyling.com/eettafel-verlichting/ staan ook tips over het ophangen van de lampen en hoe zij het heeft aangepakt.

Interieurstijl huis Annemarie

Op de bovenstaande website kunt u het huis van Annemarie beter bekijken. Het huis is mooi in balans. De stijl valt te omschrijven als een rustig, kalm interieur met Oosterse tinten. De lampen van Timba interieur & design geven een industriële touch aan het interieur waardoor er een mix van stijlen ontstaat. Meer inspiratie over woonstijlen kunt u vinden op onze website!

 

We kunnen niet wachten om in 2021 meer samenwerkingen aan te gaan met mensen die passie hebben voor interieur en styling. Onze producten zijn toegankelijk voor veel interieurstijlen. Heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op via https://timbainterieur.nl/pages/contact-ons.


Laat een reactie achter