Wat te doen met een kale muur? Hier volgen een aantal tips om uw muur op te fleuren!

Interieur & design, Interieur ideeën, Interieur stijlen -

Wat te doen met een kale muur? Hier volgen een aantal tips om uw muur op te fleuren!

Toen ik mijn eerste huis kocht en alles liet opknappen voelde het eindresultaat kil aan. De muren en de vloer waren mooi geworden maar toch miste ik gezelligheid. Nadat ik mijn meubels in huis had geplaatst voelde het huis nog steeds niet warm aan… Het lag dus aan de muren! Ik heb lang gezocht naar de perfecte accessoires om mijn muren op te fleuren en deze tips ga ik nu met jullie delen!

 

  1. Koop spiegels

Spiegel met een mooi design fleuren uw muur op en zorgen voor een ruimtelijk effect in uw kamer. Daarnaast zijn spiegels ook nog eens ontzettend functioneel. Hang uw spiegel op, op ooghoogte zodat u de spiegel ook nog een kan gebruiken. Hieronder is een voorbeeld te zien van een spiegel die perfect pas op een donkere wand, deze spiegel is ook in een donkere kleur te verkrijgen voor op een lichte wand via Timba interieur & design.

 

  1. Plaats een bijzettafeltje voor uw muur

Een bijzettafeltje is een uiterst geschikt meubel om uw muur op te fleuren. Een bijzettafel staat niet snel in de weg en u kan er prachtige accessoires op plaatsen. Zet bijvoorbeeld een grote bos met bloemen in een vaas op uw bijzettafel om uw muur meer kleur te geven. Hiernaast is een bijzettafel te zien die te koop is bij Timba interieur & design. Deze past tegen een donkere én een lichte muur.

 

  1. Hang fotolijsten of posters aan uw muur

Fotolijsten fleuren niet alleen uw muur op maar maken uw muur ook persoonlijker. Houdt u niet van foto’s kies dan voor posters! Speel vooral met kleuren, ik ben altijd groot fan van een donker- licht effect. Heeft u een donkere muur? Kies dan voor lichte verschillende kleuren! Heeft u een lichte muur? Ga dan voor felle kleurtjes of zwart- witte posters! Hang eventueel meerdere foto’s en posters op en maak er een mooie collage van zoals weergeven hieronder.

 

  1. Hang een plank aan de muur

Kies een mooie houten plank en bevestig deze aan uw muur. Een plank aan uw muur is multifunctioneel! U kan er een spiegel op zetten, fotolijsten of zelfs posters in lijsten. Als u een grote lege muur heeft kan u er zelfs voor kiezen om een grote plank op te hangen en er een tafellamp op zetten. Mogelijkheden genoeg dus! Koop via Timba interieur & design uw trendy woonaccessoires.

 


Laat een reactie achter